8 Ocak 2011 Cumartesi

10 ocak

Havva, Hamiyet’in elini öpmek için konağa gider. Ancak Havva’nın önündeki en büyük engel Toprak’tır. Toprak, Yusuf’a her şeyi anlatmak için hazırdır! Hemen bu oyunu bitirmezse her şeyi açıklayacaktır.

Havva Yusuf’u Toprak yüzünden kaybetmek üzeredir. Havva, Toprak’ı ikna etmek için bir yol bulur ve canını tehlikeye atar! Toprak ve Havva’nın arası asla eskisi gibi olmayacaktır! Bu sırada Yusuf, müstakbel karısını Hamiyet’le tanıştırmak için beklemektedir.
Yer gök aşk 21.bölüm fragmanı Yer gök aşk 10 ocak fragmanı
Olaylı geçen nişanın ardından Osman büyük bir ikilemde kalacak.
Nihan ve Osman’ın aşkı Necla’nın gölgesinde devam etmek zorunda...
Kanat ailesi Atabey’e doğru yola çıkarken, Mürsel Ağa ve Teslime’yi artık başka zorluklar bekliyor.
Sakarya fırat 49.bölüm fragmanı Sakarya fırat 12 ocak fragmanı

Çeliktepe’de ise olaylar durulmuyor.
Sarı Hoca’ya memleketten gelen telefon ve Sait’le birlikte Çeliktepe’den ayrılması Poyraz timini merakta bırakıyor. Ve Osman Tugay tarafından özel bir göreve çağırılıyor...

Ezel 50.bölüm izle Ezel 10 ocak izle
Zeynep Kenan’la Sedef’le ilişkisi olup olmadığı konusunda konuşur.
Halil üşütüp hasta olduğu için kantinde işler Rıfat’a kalmıştır. Rıfat tek başına öğrencilerle baş edemez. Aklına bir fikir gelir ama bu Aynur’la arasının bozulmasına neden olacaktır.

Arka sokaklar 186.bölüm izle Arka sokaklar 10 ocak izle
Ömer’in Uğur ve arkadaşları tarafından dövüldüğünü öğrenen Seyfi, Kıvanç ve Çağlar’ın aklına onlara ders vermek için çok renkli bir fikir gelir.
Kenan Sedef’le aralarında bir şey olduğu dedikodusunu çıkaran kişinin kim olduğunu öğrenir. Onunla konuşmaya gider.
Matematik yarışmasının şampiyonu olan ekip kupalarını Metin’in odasına koyar. Metin onlara sözünde durup okulda kalacağını söyler
Karadağlar 10.bölüm izle Karadağlar 10 ocak izle
Tunç, Rıza Babalar’da babasının gelmesini beklemektedir. Tunç, babasıyla ilgili, Rıza’ya öyle sorular sorar ki, Rıza ne cevap vereceğini bilemez.
Mesut ve Sinan, Azim’le adamı Sekban’ı alıp İstanbul’a koruma evine getirirler. Mürsel, Kahtalı’yı Azim’lerin peşine takmış ve öldürmesini emretmiştir. Mesut gece nöbetindeyken evin etrafında birileri olduğunu fark eder ve hemen evi boşaltmaya çalışır. Evde bir casus olduğu anlaşılır. Bu casusta Azim’in en güvendiği adamı Sekban’dır. Her şey gittikçe daha tehlikeli olmaya başlar. Mesut ve Sinan, Azim’i de alıp bir kulübeye sığınırlar. Karşılıklı çatışma başlar. Ancak Kahtalı ve adamları çok kalabalıktır. Mesut ve Sinan iyice köşeye sıkışmıştır. Sinan’ın da yedek mermisi kalmayınca her şey çok zorlaşır.
Elde var hayat 22.bölüm izle Elde var hayat 10 ocak izle
Hüsnü, Suat’la beraber alışverişe çıkar. Elleri kolları dolu yürüyemeyecek hale gelirler. Metin ile Tekin’in kursta olduğunu sanarken, yolda karşı karşıya gelirler. Hüsnü, “oğlum ne işiniz var burada sizin kursta olmanız gerekmiyor mu?” dediğinde, çocukların cevabı “sıkıldık baba, kurs bizi sarmıyor” olur. Hüsnü o anda yıkılır. Çünkü o kursun parasının ne şartlarda ödendiğini çocuklar bilmemektedir.
Kanıt 26.bölüm izle Karadağlar 10 ocak izle
Negatif enerjilerden koruduğuna inanılan akuamarin taşı neyi sembolize ediyordu? Hüzünlü bir yılbaşı masalı olan kibritçi kız ne anlama geliyordu? Yalnız yaşamaları dışında kurbanları birbirine bağlayan başka ortak özellikleri var mıydı? Üç kadının da yılbaşı gecesi öldürülmesi bir tesadüf mü, yoksa başkomiser Orhan ve komiser Selim, bir seri katille mi karşı karşıyalardı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder