8 Ocak 2011 Cumartesi

dizi izle

Bağrına taş basarak Osman’ı babasına vermek zorunda kalan Cemile, Mete ve Berrin’in büyük tepki göstermesi üzerine iyice kahrolur. Osman’ın gidişini bir türlü kabullenemeyen ve annesine de tavır koyan Mete boş durmaz ve bir plan yapar. Babasının kapısına dayanır. Ancak gördükleri karşısında babası ile arasındaki savaşı kaybettiğini anlar ve eve döner. Nafaka alamayan Cemile çalışmak zorundadır. Süheyla’dan kendisine iş bulması için yardım ister.
Öyle bir geçer zaman ki 16.bölüm fragmanı
Osman’ın evde olması Carolin’i rahatsız etmektedir. İkili arasında sürekli bir gerginlik vardır. Ancak Ali’nin Osman’a zaafını bilen Carolin kötü yüzünü göstermek için başka bir yol bulur ve kendine yeni hedef olarak Cemile’yi seçer. Amaç, Cemile’yi Ali’ye ve çocuklarına küçük düşürmektir.
Kızım nerede 4.bölüm fragmanı
Başlangıçta son derece mutlu ve birbirine bağlı görünen büyük aile; Zeynep’in ortadan kaybolması ile iyiden iyiye karışmaya başlar. Rüzgar, Zeynep ile ilgili bir şeyler saklamaktadır ve dayısı Zafer Demiray bunu öğrenmekte kararlıdır. Suna, öğrendikleri karşısında çileden çıkar ve o da yeğenlerinin üzerine gitmeye başlar. Komiser Kağan, yer altı dünyasında Zeynep ile ilgili yeni bilgiler peşinde koştururken bir yandan da geçmişine dair gördüğü rüyalar yavaş yavaş hayatını zorlaştırmaya başlayacaktır.
Behzat ç. 15.bölüm fragmanı
Murat ve Hasret uzun bir aradan sonra bütün bir günü beraber geçirir. Kadir ve arkadaşlarının hazırladığı bir sürpriz sayesinde aynı masada akşam yemeği yerler. Ancak yemeği bölen davetsiz bir misafir vardır. Ertesi gün bir gazetede Murat hakkında çıkan bir yazı Hasret’i harekete geçirir. Murat’ın yanına gidip bir teklifte bulunur. Yeniden bir araya gelmelerine çok az kalmıştır!.. Öte yandan sessiz ve derinden ilerleyen Bahar ağlarını ince ince örmektedir. Gecenin sonunda en büyük şoku Levent yaşayacaktır!
Gönülçelen 35.bölüm fragmanı
Mankenlik ajansı sahibi Esma, kaldığı otel odasında bilekleri kesilmiş bir halde bulunur. Yapılan inceleme sonucunda Esma’nın intihar süsü verilmiş bir cinayete kurban gittiği anlaşılır. Cinayetin işlendiği otelde büyük bir defile gerçekleştiği öğrenilir. Esma’nın ajansına bağlı mankenlerden biri olan Gizem, yaşadığı iş kazasının ardından
Unutulmaz 66.bölüm fragmanı
Esma tarafından işten kovulmuştur. Defilenin sahibi Cavit, Esma’nın eski kocası, konuklar, mankenler, cinayet ekibi tarafından araştırılır. Esma moda dünyasında, disiplini ve acımazlığı ile ün yapmış bir kadındır.
Şüphe 2.bölüm fragmanı
Milyarder işadamı Sedat Kutlu’nun merakla beklenen vasiyeti, Kutlu Ailesi’nde şok etkisi yaratır. Oğulları; Tarık, Aziz ve eşi Cavidan dışında mirasa ortak olan biri daha vardır; İpek Beyaz. Sedat Kutlu’nun herkesden sakladığı yasak aşkından olan kızı.

Bitmeyen şarkı 17.bölüm fragmanı
Her şeyden habersiz olan İpek, mütevazı yaşamını sürdürürken annesini meçhul bir cinayete kurban verir. İpek’i de öldürdüğünü düşünen seri katilin hesaba katmadığı bir şey vardır. İpek bundan sonra hayatına kafasındaki kurşunla devam edecektir.

Artık İpek için yanıt bulması gereken tek bir soru vardır. Kendisini ve annesini kim, neden öldürmek istemiştir?
Aşk bir hayal 54.bölüm fragmanı
İpek, Kutlu Ailesi’nin avukatından hayatını altüst edecek cevabı öğrenir. Annesinin katili Kutlu Ailesi’nden biridir. Bu Şüphe ile İpek vasiyeti kabul eder ve Kutlu Ailesi’ne girer. Artık bundan sonra ne İpek ne de Kutlu Ailesi için hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Doğan tarafından takip edilen Aylin büyük tehlikededir. Kardeşinin durumu iyice kritikleşen Soner de köşeye sıkışmıştır. Süleyman’a çılgın bir emir verir. Berrin ise annesine yalan söyleyerek Ahmet ile birlikte Samsun’a eyleme gider. Polis ise Ankara’ya yürüyüşe geçen gençleri durdurmak için emir almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder